Yoga

Uddannelse:

• DGI 60 timers grunduddannelse, 2015

• 2 weekend kurser i Aqua Yoga, 2016

• Intensivt Strala kursus i London, 2016

• Yin Yoga weekend kursus med Yvonne Hansen ,2020

Jeg følger og finder inspiration hos:

Magnus Ringberg

Travis Eliot

YogaByCandace

Tara Stiles

I Strala Yoga har man fokus på naturlig bevægelse, blødhed og lethed. Med opmærksomhed på vejrtrækningen, skal du mærke efter, hvad der er rigtig for dig. I et bevægende flow, der opbygger styrke, balance og smidighed, vil du opleve, at din Strala guide (instruktør), guider dig igennem undervisningen, med både simple og udfordrende øvelser.

Strala er et svensk ord (Stråla) og betyder “At udstråle lys”.

Første gang jeg at stiftede bekendtskab med Strala Yoga, var hos YO STUDIO i Århus med guide Miriam Swartz. Da jeg selv var ret ny som yoga udøver og underviser, søgte jeg inspiration fra andre instruktører og besøgte derfor andre yoga studier. Det gjorde jeg for at finde ud af, hvilken yoga form jeg bedst kunne lide. Da jeg trådte ind i salen hos Miriam, var der en afslappet stemning med dæmpet belysning og funky musik. Miriam mødte mig med et smil og bød mig velkommen. Jeg fornemmede, at mange af de andre deltagere havde været der før og følte sig hjemme, samtidig med at de glædede sig til timen. Miriam guidet os alle igennem en super fed time, hvor der var plads til alle på alle niveauer. Strala handler nemlig om at finde sit indre jeg og bevæge sig naturligt. Musikken var anderledes, end jeg havde oplevet før til en yoga time. Jeg elsker musik ,og det passer bare perfekt til mig med en blanding af naturlige bevægelser og musikken i et!

Oktober 2016 var jeg i London og deltog på et intensivt Strala kursus. Her mødte jeg founder for Strala, “Tara Stiles” for første gang. Tara Stiles og hendes Mand Mike Taylor, er nogle helt fantastiske mennesker, og jeg ser frem til at møde dem igen. Klik her og se hvornår og hvordan du kan møde og deltage på en event eller uddannelse med Tara Stiles.

 

Tara Stiles (Founder of Strala)

 

Stemningsbilleder fra min tur til London –

Klik på billederne og se dem i stor!

Copyright 2019 • Inspired By Lundgren • Redigeret af Mie Lundgren Eriksen
SCROLL TO TOP