Musik

Kan man spille musik til Aqua Yoga?

Mit svar er, “Ja”, hvis man har lyst. Jeg spiller nogen gange musik til sidst i timen. Her vælger jeg som regel noget meget stille musik der passer til afspændingen. Noget musik, hvor man bare kan ligge sig ned og nyde det og lade tanker, være tanker.

Man skal selvfølgelig være opmærksom på, at musikken ikke bliver for høj og ødelægger den rolig og afslappet stemning. Man skal også kunne høre dig som instruktør, altså musikken må ikke overdøve din stemme.

Personligt er jeg meget inspireret af musik, især musik der gør mig glad. Men for mig er det også vigtigt, at musikken passer til deltagerne. Det er vigtigt, at de går fra timen med en afslappet fornemmelse i kroppen  og et sind der føler glæde.

Jeg husker engang, hvor jeg spillede et stykke musik, som faktisk godt kunne være lidt bedrøvet. En deltager kom til mig efter timen, og fortalte mig, hvordan hun oplevede forskellen på et stykke musik med glæde og et stykke musik med bedrøvelse. Det gjorde faktisk, at hun gik derfra med enten glæde eller bedrøvelse.

Der er nok stor forskel på , hvordan den enkelte deltager oplever musikken, og i sidste ende kan man ikke behage alle, men man kan forsøge på det.

Copyright 2019 • Inspired By Lundgren • Redigeret af Mie Lundgren Eriksen
SCROLL TO TOP