Aqua Yoga

Jeg brænder for at dele min erfaring om Aqua Yoga, og med siden her håber jeg på, at kunne hjælpe andre i gang og få succes med træningen.

Hvordan kom jeg igang med at undervise?. I 2015 tog jeg en Yoga grunduddannelse, for at kunne undervise både på land og i vand.

Jeg kendte godt lidt til Aqua Yoga i forvejen, men jeg manglede alligevel en del for, at komme ordentligt igang. Igennem mit netværk besøgte jeg to forskellige instruktører, og fik en masse inspiration fra dem.

Det gjorde, at jeg kom igang med at øve, og prøvede af, hvad der virkede for mig. Jeg underviser i øjeblikket 2 hold om ugen og er super glad for det.

Klik Her og se hvor jeg underviser.

Hvad er Aqua Yoga?

Aqua Yoga egner sig til alle, der har brug for at give sig selv ekstra opmærksomhed.

Med inspiration fra Strala Yoga guider jeg igennem timen, som starter med at vende blikket indad og finde fokus. Efter en kort opvarming for nakken og skulder, bøj, stræk og rotationer, bevæger vi os ud i mindre balance og flow serier.

Der er fokus på styrke, smidighed og balance. Timen afslutter med en lille afspænding, hvor man med skumslanger ligger i vandoverfladen og giver slip på alle spændinger.

I det varme vand opnår du ro og velvære gennem udvikling af smidighed, balance og styrke.

Kombinationen af vand og Yoga vil give dig en følelse af frihed og bevægelighed, samt blødgøre spændte og belastede områder. 

Mange yoga øvelser kan med fordel udføres i vand, og yogaens positive effekt på krop og sind, er en god kombination med vand for en hensigtsmæssig- og samtidig udfordrende træning.

Den optimale bassindybde er efter min mening 1.10-1.30 meter dyb.

I DGI Huset Herning, hvor jeg underviser er bassinet er 1.20-1.40 meter dyb og det går lige. Hvis man ikke er så høj, skal man stå i den lave ende og omvendt.

Vandtemperaturen er igen efter min erfaring bedst på ca. 34 grader. Så kan man holde varmen, også når man står stille, og under afspændingen.

Copyright 2019 • Inspired By Lundgren • Redigeret af Mie Lundgren Eriksen
SCROLL TO TOP